Mojito 'za van'

Marinove kuharske čarolije u Pepe Neru

mojito
Foto: Tanja BOŽIĆ/VLM
1/3
19.08.2011.
u 17:27

Bijelu čokoladu, kakaov maslac, obilje metvice, sok limete, bijeli rum... – sve je to Marin umiješao u jedinstveni balzam za usne kojem gosti a posebno gošće Pepe Nera ne mogu odoljeti

Dobro došli i doviđenja, dvije su kulinarske kreacije popularnog chefa Marina Rendića kojima goste ostavlja bez daha. Marinove “igračke” zapravo su sasvim mali zalogaji savršeno složenih okusa kojima razveseljava svoje goste čim sjednu za stol i tako im, priznao nam je, nepca priprema za gozbu koja slijedi.

U “paketiću dobrodošlice” krije se energetski napitak od lubenice i krastavca, gel od krastavca i delicije od sasvim jednostavnih i hrskavih namirnica, dok ih za kraj čeka mojito “serviran” u pakiranju melema za usne. Bijelu čokoladu, kakao maslac, obilje metvice, sok limete, bijeli rum... – sve je to Marin umiješao u jedinstveni balzam za usne kojem gosti a posebno gošće Pepe Nera ne mogu odoljeti.

Ključne riječi

Komentara 3

SA
Sapientinus
09:35 20.08.2011.

A gdje je taj \"Pepe Nero\"?

AL
altica
10:02 22.08.2011.

Gdje ? Kada ? Zašto? Da ne pričam da nikada nema niti jednog pravog linka u članku nego samo potpuno neupotrebljivi tagovi.

OE
oetzi
15:40 12.10.2011.

Pepe Nero je u Novigradu u Istri, mozda jedan od najboljih restorana u Istri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije